Owner Post Them Follow DashYAya IEdayah
YAya IEdayah;

Bonjour!Strive for your dreams, Work hard to get what you like, Otherwise you'll be forced to just like what you get.

Tagboard

Speak clearly, if you speak at all; Carve every word before you let it fallSaya Ingatkan .....


Awak .... awak dekat mana sekarang ? saya rindukan awak tau .. saya tak pernah hilang rasa untuk rindukan awak ... Apa khabar awak disana ? adakah awak sihat ? saya tahu awak mesti sihat , sebab ALLAH jagakan awak untuk saya :D

Awakk ... saya disini rindukan awak sangat-2 tapi saya tahu awak dah tak rindukan saya , bukan rindu je tapi awak dah tak sayang saya .. Saya dapat tahu awak ada Orang lain ... wahh ! hebat lah awak . awak memang hebat sebab bOleh menjadi pencinta yang terhebat .

Awak .. saya tunggu awak dah dekat 5 bulan lebih .. Saya ingatkan awak pun tunggu saya , sebab awak cakap , awak tak bOleh terima saya dalam waktu terdekat nieh . sO saya pun tunggu dan berharap awak akan kembali pada saya .. tapi jangkaan saya salah awak . Jangkaan saya salah sehinggakan awak ada perempuan lain . Saya ingatkan kita Boleh sampai ke besar , tapi ..... it's Over pada 7 feb .. itu pun saya mintak ,, tapi bersebab .. and nOw saya menyesal lepaskan awak .

saya nak perpose awak masa habis PMR , tapi saya takut lambat , dan Oleh kerana kelembatan saya itu awak akan ada Orang lain .. kawan-kawan cakap saya nieh macam PERIGI CARI TIMBA . tapi bagi saya tidak .

Awak jugak yang cakap .. apa bukti saya cinta and sayang awakk .. and now saya akan buad . walaupun memalukan diri sendiri , saya rasa macam nak pasang mic and then jerit yang saya sayang suka cinta awakk . biar kawan-2 dan Orang-2 dekat tempat awak tahu .. saya tak kisah kene tangkap dengan Polis sebab menganggu ketenteraman awam , asalkan awak tahu yang , saya cinta sukakan awakk . :D

sO jangan pernah lupa pada saya Okey :D

p/s : saja-2 je nieh , bOsan dah lama tak update :D


Labels: